Guano Apes DIVISION
Największe forum w Polsce poświęcone zespołowi Guano Apes
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KaMaD Site Admin - Prezes FC

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
Niestety mam zla wiadomosc. Zostalo zamowionych 16 koszulek (wycena byla robiona na m.in. 10 czarnych i 10 bialych). Jest zamowionych wiecej bialych niz czarnych i koszt koszulek wzrosl do 84 zl + wysylka :/
Cytuje wycene obecnej realizacji zamowienia:
the 16 shirts will cost incl. shipping Euro 333,20 (19% VAT included);
Sa 3 rozwiazania:
- doplacamy 34 zl?
- decydujemy sie wszyscy na jeden kolor (bialy?), wtedy odpada koszt wykonania matrycy czarnej koszulki?
- rezygnujemy i zwracam pieniadze?
Prosze o pilne odpisanie mailowo osob, ktore zlozyly zamowienie jaka opcje wybieraja i wypowiedz na forum
Pozdrawiam,
Kamad _________________ forum fotograficzne guano apes portfolio
kontrust |
|
Powrót do góry |
|
 |
dybuk

|
|
Powrót do góry |
|
 |
vincentinio

|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 2:52 pm Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie najlepsza opcja to wzięcie wszystkich koszulek tego samego koloru, ja jestem za białym |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gia Prezes FC

|
Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Czy jeśli przystaniemy na kolorze białym, to cena koszulki nieco spadnie, czy nadal będzie 50zl plus koszt wysyłki? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Madeline

|
Wysłany: Nie Kwi 24, 2011 9:21 pm Temat postu: |
|
|
Ja również jestem za 2 opcją. Bardzo chcę mieć tę koszulkę i marzy mi się czarna, ale jeśli nie będzie możliwości, to trudno wezmę i białą. Ale generalnie tak mi zależy na tej koszulce, że jestem w stanie przyjąć 1 jak i 2 rozwiązanie, dostosuję się do większości  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
KaMaD Site Admin - Prezes FC

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 5:45 pm Temat postu: |
|
|
Gia napisał: | Czy jeśli przystaniemy na kolorze białym, to cena koszulki nieco spadnie, czy nadal będzie 50zl plus koszt wysyłki? |
Raczej chodzi nam, zeby nie podskoczyla wyzej. _________________ forum fotograficzne guano apes portfolio
kontrust |
|
Powrót do góry |
|
 |
greed

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 8:43 pm Temat postu: |
|
|
Kamad piękne słowa...."Pokazcie, ze GA moze liczyc na was pomimo albumu, ktory niekoniecznie moze sie wszystkim podobac ale nagrali go dla Was i staraj sie dla Was!" Pozwoliłam sobie zacytować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|